VAULT AMANET VAULT AMANET
Vault Avantajele Creditelor VaultActe NecesareProcedura de CreditareBunuri acceptate RefinantareInformatii utileGalerie fotoLive viewAlte serviciiPagina InvestitoruluiContact
+4 0730.988.888
hello@vaultamanet.ro
email-png-5a3aa6085748d6.4316420315137930323575 98c828953930ca387b6c89c17c7df2c0
INFORMATII UTILE,
Suma imprumutata este de maxim 80% din valoarea bunului. Plafonul de 80% din valoarea bunului poate fi atins doar de bunurile ce au an de fabricatie după 2015 (in cazul autovehiculelor/ autoturismelor/ utilajelor)

Pentru anumite bunuri - cele cu valoare istorică, cele cu destinatie specială sau bunuri ce au extra-investiții - evaluarea urmează a fi facuta individual, fara a tine cont de criteriul anului de fabricație.
 
Comisionul minim perceput de catre compania noastra este de 0.3% pe zi.

Pozele ce urmeaza a fi facute bunului se fac sub conditia aparitiei proprietarului in respectivele poze ( poze interior, exterior si kilometraj/ore de functionare ) se intocmeste un proces verbal în care se mentioneaza alte detalii ce privesc bunul ( mici avarii, zgârieturi, etc )  iar apoi bunul este pastrat in garajul auto propriu.

Garajul este monitorizat in permanenta , iar dupa semnarea contractului puteti vizita oricand sau vizualiza online bunul. Bunul va fi returnat in aceeasi stare în care a fost primit de creditor. 

Cheile si documentele bunurilor se depoziteaza separat in seif-uri ignifuge cu acces restricționat. Totodata VAULT detine o asigurare impotriva furturilor si deterirorilor cauzate de factori interni sau externi.

Pe parcursul derularii contractului puteti veni oricand doriti cu un eventual cumparator si aveti posibilitatea de prezentare a bunului cu care ati garantat creditul.

Durata contractuala minima este de 30 de zile (nu exista perioada maxima) cu posibilitatea de prelungire automata in cazul platii dobanzii. In cazul rambursarii anticipate comisionul se recalculeaza la fractie de 15 zile. 

Prelungirea contractului se face prin plata comisionului la fiecare 30 de zile, clienti nostri beneficiind de o perioada de gratie de 14 zile, valabila la expirarea ficarui termen.
Plata dobanzii se poate face atât de client cat si de către un terț - cu menționarea numarului de contract - atat prin transfer bancar in conturile VAULT cat si in numerar la casieria companiei. 

Dupa trecerea celor 30 de zile, in situatia in care dobanda nu este platita, va oferim 15 zile perioada de gratie sau posibilitatea vanzarii/cesionarii bunului catre un terț. 
In anumite situații, VAULT va poate achizitiona direct bunul lăsat in custodie prin ofertare directa. 

Bunul lasat gaj se elibereaza din garajul VAULT numai dupa achitarea dobanzii si creditului principal.
                                                                                                                                        hello@vaultamanet.ro